Back

Junior Company 2023

Afgelopen dinsdag 11 april was de grote finale Junior Company van het Jaar 2023 in de Koninklijke Jaarbeurs. Na 2 jaar van afwezigheid was er weer een VeenLanden College company present in de finale. Dit keer het team van Learn From A Captain bestaande uit Skye Pertijs, Emma Vroegop, Marijn de Groot, Joey Heins en Alec Lansman uit onze IBC 4 havo klas (International Business College).
Onze leerlingen vielen in de prijzen met hun startup, en hoe! Als eerste hebben ze de publieksprijs in de wacht gesleept. Daarnaast ook de juryprijs, een 2e plaats van beste Junior Company van het jaar havo/vwo 2023. Dat de kwaliteit hoog was bleek wel uit het feit dat er slechts één punt verschil was tussen de nummer 1 en 2.
Wij als docenten van het VeenLanden College zijn natuurlijk enorm trots op deze toppers.

Learn From A Captain biedt vaarlessen aan voor mensen die hun (theoretisch) vaarbewijs willen halen of net gehaald hebben en eerst nog wat vaarervaringen willen opdoen. Wel zo handig en veilig natuurlijk. Zeker als je net een mooie dure sloep hebt gekocht, die je ook mooi wil houden.
Dank aan Lengers Yachts voor hun steun en partnership. Tot slot willen we natuurlijk ook Jong Ondernemen bedanken voor het faciliteren van een fantastisch finale event in de Koninklijke Jaarbeurs.

Interesse in vaarlessen op de Vinkeveense plassen? Check de site: Learn from a Captain.

#JongOndernemen #JuniorCompany #havo #vwo #vo #ondernemerschap #IBC
#ondernemerschap #2080learning #Mijdrecht #IBC  #startup #learning

Docenten Jeroen Vis en Patrick Fränzel