Back

Bijles door oud-leerlingen

Kun jij weleens een steuntje in de rug gebruiken? Goed nieuws: het VeenLanden College werkt samen met de stichting TopTutors voor het aanbieden van bijlessen. Deze individuele en betaalbare bijlessen worden verzorgd door oud-leerlingen van het VeenLanden College. Deze oud-leerlingen zijn geslaagd met een mooi cijfer voor het vak waarin ze bijles geven en hebben hierdoor veel vakkennis. Ook wordt de voortgang van de bijles teruggekoppeld aan de school, waardoor de school op de hoogte is van de bijlessen en hier eventueel lessen op kan aanpassen. Deze bijlessen kunnen op school, thuis of online plaatsvinden.

Aanmelden voor bijlessen kan via deze link.

Belangrijk:

  • Kies bij locatie voor locatie Mijdrecht.
  • Het is van belang dat ouders/verzorgers hun eigen contact- en ook bankgegevens (verplicht veld) -dus niet van de school- opgeven op het inschrijfformulier van Top Tutors.
    De tutor moet contact kunnen leggen met de leerling en/of de ouders.

Vraagbaak
Elke lokale afdeling van TopTutors wordt geleid door een Managing Tutor. Deze oud-leerling is de coördinator waar iedereen terecht kan met algemene vragen of verzoeken over de bijlessen.
Voor het VeenLanden College is dat oud-leerlinge Ilke de Lange. Zij is bereikbaar via haar e-mailadres: ilkedelange@toptutors.nl

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie over de diensten van TopTutors op www.toptutors.nl/ik-wil-bijles/ 

Meer informatie in bijgaande brief (link).