Back

Eindexamengala 2023

Op donderdag 1 juni was het dan éindelijk zover! De eindexamenleerlingen van beide locaties mochten aantreden voor hun gala-feestje! Omdat het om een groot evenement gaat met ruim 300 leerlingen wordt er sinds twee jaar uitgeweken naar de locatie rondom de Willestee in Wilnis! Genoeg ruimte voor de leerlingen om een spetterend entree te maken terwijl hen een mooie feestgelegenheid wacht na afloop. Ook het publiek hoeft daar niets te missen van de aankomst. De leerlingen kunnen na hun entree genieten van een hapje, drankje en een gezellig samenkomen met vrienden en familie en tot slot wordt de avond afgesloten in de feestzaal van de Willestee met muziek en dans!

De aankomst en het feest was een geweldig succes. Prachtige jurken, mooie pakken, verrassende voertuigen en ronkende motoren. De leerlingen sloten hun examentijd in stijl af en kregen tijdens hun entree veel bewondering van alle belangstellenden op de tribunes die aan weerszijden stonden opgesteld.

Het was een gesmeerde organisatie geleid door de docenten Evelien Dros en Claudia Röling. Zij kijken terug op een geslaagd evenement en zijn blij en trots dat ze dit voor de leerlingen konden realiseren.

Hier zijn de foto's te bewonderen.