Back

En weer twee keer in de prijzen

We zijn nog maar net bekomen van de twee prijzen voor de Junior Company 2023 van het IBC team, of onze brugklassers slepen ook weer twee prijzen binnen.
Dit keer bij de Technet scholenwedstrijd: ‘’Bouw een bewegende kermisattractie’’.

Vrijdag kwam de jury op het VeenLanden College en het moet bijna een onmogelijk opdracht zijn geweest als we alleen al kijken wat er op onze twee scholen gemaakt is door de brugklassers. Want wat had iedereen zijn best gedaan. In Mijdrecht hadden de leerlingen in de MakerSpace een echte kermis georganiseerd met hun creaties, waar zelfs de popcorn niet ontbrak.
Ouders en belangstellenden kwamen de kermis bezichtigen en waren ook erg onder de indruk.

Gonnie Janssen, Coördinator MakerSpace & docent en Danny Koersvelt, techniekdocent in Vinkeveen vielen in Vinkeveen als verrassing een les binnen, dus dat was wel even schrikken voor de winnaars Storm, Fabian en Sonny. Nadat ze van de schrik waren bekomen, waren ze stiekem ook wel een beetje trots en terecht.
In Mijdrecht kregen de dames hun eerste prijs uitgereikt door Femke Aafjes Manager Marketing & Communicatie bij Van Walraven.

We zijn supertrots op onze leerlingen die al in de brugklas zulke prestaties neerzetten. Alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

De uitslag:

Middelbare school, opdracht ‘’Bouw een bewegende kermisattractie’’

1ste prijs: De Paddenstoel van Fallon en Aysenaz, VeenLanden College Mijdrecht

2de prijs: Het schommelschip van Storm, Fabian en Sonny van VeenLanden College Vinkeveen

3de prijs: Jannick en Nikola van het Vakcollege Thamen Uithoorn