Get back on track

Gelukkig zien we dat veel leerlingen ondanks alle beperkingen goed mee kunnen komen. Er zijn ook leerlingen die wat meer moeite mee hebben of wat extra ondersteuning goed kunnen gebruiken.
Voor jou hebben we nu iets extra's op school.

 

 

 

Lenteschool voor de niet-examenklassen

Je kunt je voor maximaal twee vakken inschrijven, waaraan je op 3 en 4 mei 2021 en op 6 en 7 mei 2021 gaat werken. Op basis van het aantal inschrijvingen wordt er een indeling gemaakt op vak en/of niveau. Je wordt begeleid door de specialisten van Moll. Onder hun begeleiding ga je aan de slag om je kennis en vaardigheden te vergroten.
Geef je je op, dan betekent het ook dat je er bent. Je kunt je opgeven via deze button.

Zomerschool voor bevordering voor de niet-examenklassen

Stel dat je docenten een kans voor je zien om toch over te gaan naar de volgende cursus/schooljaar, dan kunnen ze je de zomerschool aanbieden. Je krijgt dan les van 15 juli t/m 21 juli 2021.
De week wordt afgesloten met een toets en is het resultaat goed, dan word je bevorderd. Als je denkt dat je in aanmerking komt, dan doe je er verstandig aan om die periode vrij te houden.

Online examentraining

De online examentraining wordt aangeboden in samenwerking met Learnbeat. Dit komt beschikbaar voor élke examenkandidaat. Deze examentraining geeft je de mogelijkheid om zelfstandig interactief te werken met examenopgaven, met heldere uitlegvideo’s over de examenstof. De inloggegevens worden eind van deze week verstrekt. Doe er je voordeel mee!

Examentraining voor examenleerlingen Mijdrecht en Vinkeveen

De specialisten van Moll geven op 3, 4 en 5 mei examentrainingen voor verschillende examenvakken op de locatie Mijdrecht. Je kunt maximaal één vak kiezen en hiermee ga je drie dagen van 09.00 uur tot 15.00 uur aan de slag. Op dit moment hebben we bij voldoende belangstelling voor de volgende vakken specialisten in huis:

  • mavo: wiskunde, natuurkunde, Engels en Duits.
  • havo: wiskunde A/B, natuurkunde, scheikunde, economie, bedrijfseconomie, aardrijkskunde en Duits.
  • atheneum: wiskunde A/B, scheikunde, natuurkunde, economie, aardrijkskunde en Duits.

Geef je je op, dan verwachten we dat je je drie dagen volledig inzet. Via de Office-omgeving van school kun je je hiervoor opgeven, klik op de button van je opleiding.